Curs “Eu și relațiile mele”

Frunza Mov

Eu și relațiile mele -  O poveste despre armonie, motivare și relațiile cu cei din jur

 Cluj- Napoca, 29-30 mai 2013

Aceasta poveste este despre tine, despre cine ești, despre cine vrei să devii. Este o poveste despre oricine, indiferent de vârstă…

Fii tu schimbarea pe care vrei s-o vezi în lume!”- Mahatma Gandhi

Pentru a obține rezultate durabile și puternice care să îți transforme viața cu adevărat, trebuie să începi să fii tu însuți – să scoți la lumină “ comoara “ din interior.

Pentru a descătușa acest potențial și a rescrie povestea ta și, mai apoi poveștile tale în relațiile cu ceilalți, participă la cursul  de armonizare a relațiilor și lasă-te ghidat/ă de Florina Boldeanu, mediator și consilier – dezvoltare personală, să te ajute să îți transformi viața!

Există momente în viața fiecăruia dintre noi când totul se schimbă, iar ceea ce părea imposibil devine posibil. După momentele de criză, de căutare personală intensă, oamenii au nevoie de un suport pentru a se împăca cu ei înșiși și a reface armonia cu cei din jur.

  • Povestea noastră

Toți avem o poveste personală în care ne spunem nouă și celorlalți  ce putem si ce nu putem fi sau avea. Toate credințele și tiparele noastre ne influențează relațiile personale și profesionale, uneori în bine, alteori în rău. Atunci când ne schimbăm povestea, ne schimbăm viața. Povestea oamenilor de succes este despre cum își construiesc relații armonioase, relații vii.

  • Starea noastră interioară ne creează povestea.

Trăirea interioară a fiecăruia devine filtrul prin care OMUL își alege drumul în viață. Doar atunci când starea interioară și povestea sunt aliniate putem realiza ceea ce ne dorim. Cu o stare nouă, în concordanță cu ceea ce ești cu adevărat, poți crea o relație nouă sau o poți îmbunătăți pe cea deja existentă! “Scriitorul“ poveștii ești tu! Florina te poate ajuta să scrii scenariul acestei vieți pe care ți-o dorești și să începi să o trăiești zi de zi.

 

Povestea Florinei ca trainer a început cu facultatea de biologie și un doctorat în genetica vibrațională și efectele emoțiilor, gândurilor și cuvintelor asupra materialului genetic (ADN-ul) și ani de studii de terapii alternative, în special Munay Ki și Yoga, care au avut ca rezultat ceea ce este astăzi: Maestru Munay Ki și Maestru de yoga, cu pregătire în domeniile: Hatha Yoga, Karma Yoga, Jnana Yoga, Krya Yoga și Tantra Yoga. De mai bine de 8 ani este instructor al grupului de yoga din Iași, dezvoltând numeroase traininguri legate de relațiile interumane, dar și terapii holistice individuale. Cursurile predate vizează transformarea personală prin autocunoaștere și dezvoltarea resurselor energetice, fizice și psihice nebănuite ce așteaptă în fiecare ființă umană să fie descoperite.

La acest curs îți vei descoperi, sub supravegherea Florinei, potențialul care te va ajuta atât în viața ta personală, cât și în carieră:

  • Vei înțelege care sunt acei factori care îți blochează potențialul și vei detecta acele convingeri care te limitează în viața personală și profesională
  • Vei învăța un stil de viață armonios și sănătos
  • Vei echilibra cele mai importante aspecte din viața ta:  propria persoană, familia, sănătatea și cariera.

 

Cursul are loc în zilele de  29-30 mai în Cluj- Napoca, începând cu orele 17.00.

Prețul cursului este de 450 lei de persoană. Cuplurile participante la curs vor beneficia de o reducere de 50 lei de persoană. Întrucât numărul de locuri este limitat la 20, se percepe un avans de minim 50 lei de persoană.

Termenul limită de înscriere este 24 mai.

Locatia: VITAL MED PLUS, str. Bistriței nr 83, pe alee la parter

CONTACT:
Oana Prunean tel: 0766587162
Andreea Văculișteanu tel: 0745287705
e-mail: office@vitalmedplus.ro
www.vitalmedplus.ro

https://www.facebook.com/events/100691656789599/