Despre noi

Bine aţi venit la Vital Med Plus! Ne bucurăm să vă avem printre noi!

Cabinetul nostru este răspunsul Dumneavoastră în materie de

  • Întreţinere corporală, modelare, celulită, bronzare organică
  • Gimnastică medicală, masaj terapeutic
  • Masajul terapeutic la birou

Este locul de unde cu siguranţă veţi pleca cu bateriile incărcate.

Doriti să vă pregătiti cum se cuvine pentru concediu, să aveţi o piele mai fermă, un tonus mai bun, câţiva centimetri în minus? Sau va doare spatele şI nu ştiţi ce să faceţi ? Sau pur şi simplu doriţi să vă ascundeţi de lume şi să vă relaxaţi?
Dacă răspunsul este afirmativ la cel puţin una dintre întrebări, atunci cabinetul nostru este modalitatea cea mai potrivită pentru a obţine o piele mai fermă, un tonus mai bun şi de ce nu câţiva centimetri şi kilograme în minus.

Întreaga noastră echipă este la dispoziţia Dumneavoastră pentru a vă oferi servicii de calitate şi profesionalism la un preţ competitiv.

Cabinetul este amenajat astfel încât să vă asigurăm câteva momente de relaxare şi detaşare de cotidian. Totul a fost gândit ca şi o insulă de linişte şi o sursă de energie şi bună dispoziţie.

Echipa noastră e alcătuită din kinetoterapeuţi, tehnicieni maseuri şi maseuri cu experienţă care îşi fac meseria cu pasiune şi sunt orientaţi mereu spre client şi sunt atenţi la nevoile acestuia. Componenta echipei:

  • Oana Prunean – Manager & terapeut
  • Simona Părăuan – Kinetoterapeut
  • Mihai Prunean – Terapeut

Punem accent pe personalizarea tratamentelor şi procedurilor astfel încât să obţinem combinaţia potrivită fiecăruia în funcţie de obiectiv, stil de viaţă, alimentaţie.

Aveţi încredere în corpul Dumneavoastră!