Florina Boldeanu

De profesie biolog și cu un doctorat în genetică, Florina a studiat genetica vibrațională și efectele emoțiilor, gândurilor și cuvintelor asupra materialului genetic (ADN-ul). Aceste cunoștințe i-au permis înțelegerea profundă a funcționării organismului uman, precum și capacitatea ființei umane de a-și influența sănătatea, regenerarea celulară și calitatea vieții.

Preocupări legate de cunoașterea profundă a mecanismelor vieții și sensului acesteia, asociate cu bune capacități de observator și o intuiție remarcabilă au existat încă din copilărie.

Studiile structurate sub forma a numeroase cursuri au început după 1990. Dintre toate terapiile alternative a ales Munay Ki și Yoga. A devenit Maestru Munay Ki și a pregătit de-a lungul timpului mai multe generații de cursanți.
A ales să studieze și să practice Yoga, aceasta fiind forma cea mai complexă de terapie fizică, psihică, emoțională, care poate conduce chiar la vindecarea destinului.

Dorința de a cunoaște esența legilor vieții până la nivelul conexiunii cu Divinitatea, a condus-o la aprofundarea studiilor de Yoga în India, sub îndrumarea Maestrului școlii de Krya Yoga. După 15 ani de practică yoga și 8 ani de activitate ca instructor al grupului de yoga din Iași, Florina a devenit Maestru de yoga, cu pregătire în domeniile: Hatha Yoga, Karma Yoga, Jnana Yoga, Krya Yoga și Tantra Yoga.

Această cunoaștere, verificată în timp, i-a folosit pentru a dezvolta atât sistemul de lucru pe relații interumane, cât și terapia holistică individuală. Cursurile predate în ultimii 8 ani au vizat transformarea personală prin autocunoașterea și dezvoltarea resurselor energetice, fizice și psihice nebănuite ce așteaptă în fiecare ființă umană să fie descoperite.

Atunci ajungem SĂ FIM și să ne trăim viața CONȘTIENT, recuperându-ne PUTEREA INTERIOARĂ.