Martie – luna femeii

Martie – luna femeii

 

Poate că sună a clişeu dar….martie este luna femeii.

Este de asemenea luna care ne semnalează începutul calendaristic ( cel puţin) al primăverii. După o iarnă bogată, cu multe sărbători, tonusul nu este foarte ridicat şi în multe cazuri ne regăsim cu kilograme în surplus. În aceleaşi timp, suntem mereu în căutarea de oferte minune sau proceduri miraculoase care să ne permită să reintrăm în forma mult visată.

Deci? Ce alegem? Suntem asaltate din toate părţile de oferte speciale, reduceri fabuloase, dar oare ce se ascunde în spatele acestor promisiuni? Sau mai bine spus aceste promoţii sunt ceea ce avem nevoie?Cum putem alege corect?

Dacă ar exista într-adevăr acea procedură miraculoasă care să asigure scăderea în greutate, hidratare corespunzătoare, protecţia sistemelor osos şi digestiv, un metabolism echilibrat, un ten strălucitor, o piele elastică credeţi-mă că aş fi prima programată, iar dacă totul vine şi la un preţ rezonabil…..atunci înseamnă că e un vis frumos.  J

Trebuie să avem în vedere o multitudine de factori în momentul în care ne lăsăm pe mâinile specialiştilor, dar în principal să ştim ce urmărim şi să fim realiste.

Cel mai important element este conştientizarea propriei implicări, pentru că în zadar aşteptăm miracole de la terapeut, dacă nu respectăm indicaţiile de regim alimentar, hidratare, mişcare. Rezultatele vor întârzia să apară.

Un alt element  important este personalizarea tratamentului astfel încât să se acopere toate obiectivele urmărite. Astfel, sunt “atacate “ punctele slabe per ansamblu, crescându-se eficienţa procedurii. Opţiunea vă aparţine, alegeţi să parcurgeţi mai multe seturi de proceduri sau alegeţi varianta personalizată. Specialistul trebuie să poată realiza o succesiune de proceduri şi/sau manevre care sa aibă rezultatul scontat, dar şi dumneavoastră Doamnele mele trebuie să cooperaţi.

În cadrul cabinetului nostru adaptăm tratamentele pe baza recomandărilor medicului de specialitate sau a rezultatelor evaluării realizate de specialiştii noştri. Masajul anticelulitic realizat bine este mult mai eficient în combinaţie cu drenaj manual. Gimnastica medicală posturală alături de masajul terapeutic fac minuni pentru un spate cu probleme. Totul ţine de alegerea Dumneavoastră. Alegeţi având la bază informaţia completă, nu doar un preţ care poate sună bine. “Experimentele” pot costa uneori foarte mult. Întrebaţi, întrebaţi şi iar întrebaţi, în special de posibilităţile de personalizare ale pachetelor de proceduri.

Aşa ca doamnelor, pentru frumuseţea, împlinirea şi sănătatea dumneavoastră! Vă doresc un martie plin de surprize frumoase! VITAL MED PLUS vă stă la dispoziţie cu programe personalizate de gimnastică medicală şi întreţinere corporală.

Aveţi încredere în corpul dumneavoastră!

Oana Prunean

Terapeut

VITAL MED PLUS