Medical

Echipa Vital Med Plus, este la dispoziția dumneavoastraă  pentru a vă asigura o postură bună, un tonus excelent şi o formă fizică de invidiat.
Dotare:

  • Dotare specifică gimnastică medicală: greutăţi, mingi gonflabile, bastoane, saltea
  • Combină profesională pentru drenaj limfatic şi venos produsă în Italia.
  • Vestiar, dotat cu duş
  • 2 săli de lucru cu o ambianţă caldă şi primitoare

Va lucra cu dumneavoastră, individual, un kinetoterapeut, care va realiza programe personalizate în funcţie de afecţiune, diagnostic, obiective.

Oferim servicii atât pentru adulţi cât şi pentru copii.

  • Programe personalizate de gimnastică în funcţie de diagnostic
  • Afecţiunile tratate :

 -   boli reumatice: lombalgia, cervicalgia, dorsalgia, artroze, poliatrita reumatoidă, spondilita anchilozantă, periartrita scapulo-humerală, artrite, dureri de umeri, coate, picior şi genunche, reumatism degenerativ; hernia de disc, spondiloza, gonartroza şi coxartroza.
-   afecţiuni ortopedice: entorse, luxaţii, fracturi, suferinte meniscale şi ligamentare, picior plat
-   deviaţii ale coloanei vertebrale: cifoze, scolioze, cifoscolioze;
-   torticolis
-   afecţiuni cardio-vasculare.

Programul de gimnastică este conceput de către kinetoterapeut pe baza trimiterii şi recomandării medicului de specialitate. Dupa efectuarea a 10/ 20 de şedinte se va face o evaluare şi se va prezenta acestuia.

  • Masajul terapeutic

Este destinat segmentelor cu probleme medicale diagnosticate, iar procedura este personalizată în funcţie de afecţiune şi de obiectivele tratamentului. Câteva din beneficiile dovedite ale masajului terapeutic sunt: stimularea metabolismului bazal,  atenuarea durerii, stimulează circulaţia sangvină şi limfatică, creşte mobilitatea articulară., creşterea tonusului muscular. Procedura durează 20 sau 30 de minute în funcţie de zona afectată.

Durata: 30 minute

Preţ sedinţă: 40 RON

  • Gimnastica medicală

Reprezintă o formă de terapie ce are la bază mişcarea.  Această terapie se adresează atât celor care doresc să îşi îmbunătăţească  postura şi tonusul fizic şi mental cât şi afecţiunile diagnosticate şi la recomandarea medicului. Procedura este personalizată în funcţie de fiecare caz, luându-se în considerare  starea şi capacitatea pacientului şi obiectivul urmărit.

Durata: 30 minute

Preţ sedinţă: 45 RON

Durata: 60 minute

Preţ sedinţă: 70 RON

 

Pentru programări direct la cabinet click aici.