Octombrie – luna prieteniei

 

Dragele mele, am declarat luna octombrie luna prieteniei. Luaţi-vă cea mai bună prietenă de mână şi ieşiţi împreună în oraş: la o cafea, la o sesiune de shopping sau de ce nu la un masaj.

Promotie Septembrie-Octombrie

Având în vedere ca ziua se scurtează tot mai tare, soarele va fi mai selectiv în apariţii am început să caut alternative la aşa numita astenie de toamnă. Trebuie să depăşim acest prag determinat de creşterea numărului de straturi de haine, de începerea anului şcolar, universitar, grădinar J, de intrarea în rutina care va ţine până vara viitoare.

“Prietenia este una din mângâierile vieţii “spunea Gala Galaction.

În tumultul vieţii zilelor noastre suntem cu toţii măcinaţi de agende, programări, şedinţe, timpul e fragmentat cu mai multă şau mai mică responsabilitate în aşa fel încât să răspundem tuturor responsabilităţlor şi obligaţiilor familiale şi sociale. Dar o evadare chiar şi de 30 de minute în compania celei mai bune prietene poate face minuni. Încercaţi, mai ales în perioadele stresante să rupeţi ritmul, să faceţi altceva şi pentru câteva minute, se va simţi ca o gură de aer proaspăt.

În cazul în care aveţi probleme cu aspectul fizic, cu greutatea, prietena poate fi un sprijin serios în susţinerea unei cure de slăbire, a unui program de modelare şi menţinere corporală.

“Prietenia este confortul inexprimabil de a te simţi în siguranţă cu o persoană, fără a trebui   să-ţi cântăreşti gândurile, nici să-ţi măsori cuvintele” spunea George Eliot. Prietena poate fi acel observator imparţial care să vă sprijine în alegerea unui program de slăbire, sau de sport, sau în alegerea unui cabinet de profil. Această susţinere este extrem de importantă mai ales în cazul privării alimentare, a poftelor care apar de obicei în primele zile ale unei cure de slăbire. Parcă atunci simţiţi nevoia să mâncaţi absolut tot ce este interzis sau ce este super încărcat din punct de vedere caloric. Este un sprijin foarte bun şi la începerea unui program sportiv       ( aerobic, sală sau zumba … în cazul meu), cu suprapunerea programelor este mai greu mai ales când sunt şi unul, doi copii la mijloc de fiecare parte.

Cred că, atunci când nu reuşim să găsim în interiorul nostru puterea de a da cele câteva kilograme jos, sau de a face mişcare, prietena poate fi acel factor suport care să ne scoată la …liman în momentele de criză când iubitul, soţul sau cei dragi spun invariabil “draga mea, te iubesc aşa cum eşti!”/ “ draga mea, arăţi senzaţional!”, dar oglinda şi garderoba contrazic asiduu această afirmaţie. Este absolut normal sunt frustrări omeneşti şi este extraordinar când ai o ureche dispusă să te asculte.

În cinstea acestor urechi J Vital Med Plus a declarat luna octombrie luna prieteniei. Astfel, că dacă veniţi însoţite de o prietenă beneficiaţi fiecare de câte 10 proceduri corporale la alegere: masaj de relaxare sau anticelulitic, electrostimulare sau drenaj.

Vă aşteptăm să ne cunoaştem, să vedem cu ce vă putem fi de folos. 

În urma unei evaluări generale vă putem propune un plan personalizat de rezolvare a problemelor dumneavoastră fie că aceasta se încadrează în categoria remodelare, tonifiere corporală, fie în categoria medicală- afecţiuni reumatice, ortopedice, cardio-vasculare, deviaţii ale coloanei vertebrale.

Pentru programări click aici.

Aveţi încredere în corpul dumneavoastră!

Oana Prunean

Terapeut
VITAL MED PLUS