Procedurile adecvate pentru un tonus de invidiat

 

Dragele mele, se pare că următorul punct mare pe ordinea de zi a evenimentelor se apropie vertiginos: sărbătorile de iarnă. Asta înseamnă mult stres, alergătură, pregătiri ……dar la voi când vă gândiți? Aceste momente minunate trebuie savurate la intensitate maximă, nu lăsați oboseala sau kilogramele în plus să strice niște amintiri frumoase.

La noi veți găsi o soluție adaptată fiecăreia pentru încărcarea bateriilor. Chiar dacă nu stați foarte bine cu timpul, vom găsi varianta potrivită astfel încât să vă simțiți bine și să vedeți rezultate.

Masajul de relaxare general şi de întreţinere - se adresează întregului corp şi are ca şi scop eliminarea oboselii, a tensiunii musculare, reducerea tensiunii la nivelul articulaţiilor. Sunt utilizate manevre specifice pentru activarea circulaţiei sanguine şi limfatice în vederea eliminării toxinelor din organism, stimularea regenerării ţesuturilor, relaxarea sistemului nervos. Durează 50 de minute, se realizează cu creme şi loţiuni hidratante pentru obţinerea unui dublu efect la nivelul pielii: de hidratare şi tonifiere. Sunt recomandate 1- 2 şedinţe pe săptămână.

Masaj de relaxare segmentar- se adresează anumitor părţi ale corpului: numai spate, sau braţe şi spate. În cazul în care nu aveţi timp pentru un masaj general, dar totuşi simţiţi nevoia de detensionare a musculaturii şi articulaţiilor, vă putem oferi acest tip de masaj de 10 minute ( ceafă), 20 minute ( spate) sau 30 de minute (spate + palme).

Ca și specialitate a noastră cu beneficii crescute recomandăm masajul la 4 mâini este o experienţă unică realizată de 2 terapeuţi ce lucrează simultan. Este o noutate pentru piaţa clujeană. Se realizează un masaj de relaxare, profund care are ca şi rezultat o foarte bună activare a circulaţiei sangvine şi limfatice, eliberarea tensiunilor mentale, energizarea organismului. Procedura durează 45-50 de minute.

De asemenea reflexoterapia poate fi un răspuns pentru un tonus mult mai ridicat . Reflexoterapia este un masaj al punctelor reflexe din talpă sau/şi palmă. Prin această procedură se deblochează şi se elimină toxinele din organism, se stimulează sistemul imunitar, se relaxează sistemul nervos. Procedura durează 30-45 de minute.

Masajul terapeutic este destinat segmentelor cu probleme medicale diagnosticate, iar procedura este personalizată în funcţie de afecţiune şi de obiectivele tratamentului. Câteva din beneficiile dovedite ale masajului terapeutic sunt: stimularea metabolismului bazal, atenuarea durerii, stimulează circulaţia sangvină şi limfatică, creşte mobilitatea articulară., creşterea tonusului muscular. Procedura durează 10, 20 sau 30 de minute în funcţie de zona afectată.

Aceste proceduri fiecare individual sau combinate au ca finalitate relaxarea organismului, activarea metabolismului, a drenajului limfatic și implicit o stare de bine care se va reflecta în viața dumneavoastră de zi cu zi.
Pe lângă acestea sunt și procedurile de slăbire și tonizare:

Masajul anticelulitic- se adresează zonelor afectate de celulită. Această procedură are ca rezultat diminuarea aspectului de “coajă de portocală” prin manevre specifice, activându-se micro circulaţia şi drenajul limfatic la nivelul pielii. Durează aproximativ 40- 45 de minute, se realizează cu creme cu efect termic şi de compactare pentru reducerea senzaţiei de disconfort, diminuarea stratului de grasime, concomitent cu reducerea retentiei de lichide.Astfel, se realizează o scădere în dimensiuni a zonelor pe care le tratăm şi se produce un efect de lifting muscular şi al tegumentului în acelaşi timp. În vederea obţinerii unor rezultate de durată sunt recomandate un număr de 3 şedinţe pe săptămână până la atingerea obiectivului propus şi o şedinţă pe săptămână pentru întreţinere.

Electrostimularea reprezintă contractarea involuntară musculară prin aplicarea stimulului electric pe inserţia muşchiului pe os. Prin setările aparatului putem tonifia, slăbi în centimetri sau pur şi simplu “ să punem la treabă” musculatura. O şedinţă durează de 25 de minute plus timpul de aplicare al electrozilor. Aparatul are o serie de scheme de montaj presetate, însă noi încercăm să obţinem mximum de efecte prin combinarea şi adaptarea acestora în funcţie de obiectivul urmărit.

Drenajul limfatic este procedura ce se realizează cu un aparat special sau manual, prin stimularea zonelor ganglionilor situaţi pe traiectul sistemului limfatic. Prin drenaj se obţine dinamizarea circulaţiei limfei în spaţiile intercelulare, eliminarea toxinelor, intensificarea schimburilor nutritive , întărirea sistemului imunitar. Procedura durează 30 de minute, plus timpul necesar montării electrozilor.

Și nu în ultimul rând sunt împachetările corporale. Tratamentul pe care îl propunem este un tratament unic ce garantează o scădere în centimetri de cel puţin 15 cm în doar 2 ore. Mai mult, această pierdere este garantată să se menţina cel puţin 30 de zile. Secretul pentru oferirea acestei garanţii este o formulă patentată de argilă marină şi un proces de împachetare specific care se utilizează în timpul tratamentului.

Un element absolut esențial este apa.
Aportul suficient de lichide (min 2,3 l pe zi) asigură “combustibilul” necesar întregului proces metabolic. Un element important de menţionat este că, retenţia de apă nu se tratează prin scăderea consumului de lichide, din contră acest consum trebuie crescut treptat, până se obţine eliminarea toxinelor ce blochează transferul intra şi intercelular de factori nutritivi. Apa este singura substanţă care ajunge în aparatul digestiv până în intestinul gros fără să fie alterată.
Deci propunem următoarea reţetă săptămânală:: 2, 3 şedinţe de electrostimulare combinate cu masaj, urmărirea regimului alimentar, mişcare şi apă pentru o formă de invidiat.
Vă aşteptăm la un ceai şi o evaluare generală, în urma căreia vă putem pune la dispoziţie o propunere concretă de „atac” a problemei dumneavoastră, fie că aceasta se încadrează în categoria remodelare, tonifiere corporală, fie în categoria medicală- afecţiuni reumatice, ortopedice, cardio-vasculare, deviaţii ale coloanei vertebrale.

Pentru programări click aici.

Aveţi încredere în corpul dumneavoastră!

Cu drag, Oana Prunean
Terapeut
VITAL MED PLUS