Sarbatorim 3 ani!

Frunza Roz

Sa ne trăim! Am împlinit 3 ani de la momentul când am lansat pe piaţă centrul Vital Med Plus.

Acum când mă gândesc parcă au fost ceva mai mulţi, poate din cauza nopţilor nedormite când căutam o structură de servicii cât mai aproape de nevoile pacienţilor noştri sau din cauza inevitabilelor probleme cu fluxul de numerar.

Cu toate acestea pot spune cu mâna pe inima că a fost şi este aventura vieţii mele.

Am pornit cu speranţa de a realiza ceva de calitate şi totuşi accesibil, profesionist şi totuşi pe înţelesul tuturor.

Conceptul s-a dezvoltat de la sine, mai ales datorită opiniilor exprimate de cei care ne-au trecut pragul şi au ales să urmeze un program în cadrul centrului. Continuăm să ne dezvoltăm având la bază cerinţa pieţii şi încercând sa furnizăm un serviciu cu un raport calitate preţ optim.

Astfel am ajuns să ne stabilim 3 mari priorităţi şi să demarăm o structură de echipă în consecinţă:

  • wellness şi întreţinere corporală
  • gimnastică medicală, masaj terapeutic
  • servicii de masaj şi/sau gimnastică medicală la birou sau la domiciliu, completate cu studii de ergonomie.

Datorită flexibilităţii noastre, reuşim să fim la dispoziţia pacienţilor atât la domiciliu cât şi la cabinet asigurând astfel continuitatea tratamentelor. Am demarat de curând o colaborare cu Serviciul de Ambulanţă PROMPTURG, în ceea ce priveşte îngrijirea la domiciliu, pe partea de kinetoterapie şi masaj terapeutic.

Ca şi dezvoltare ne-am propus realizarea şi implementarea a două proiecte pe partea de kinetoterapie profilactică

  • Primul este legat de profilaxia posturală şi identificarea problemelor de postură şi mers în fază incipienta în grădiniţe şi şcoli
  • Cel de al doilea vizează lucrul cu adolescenţii care se confruntă cu probleme posturale, dureri de spate şi/sau articulaţii.

Pe partea de wellness avem în vedere completarea serviciilor noastre cu aparatură performantă, dezvoltarea programelor cu antrenor personal şi demararea colaborării cu un specialist în nutriţie.

Sper să reuşim să atingem aceste obiective, sper să reuşim să fim acel centru pe care îl caută pacienţii ca pe un prieten drag.

Aş vrea să le mulţumesc colegilor mei Simona, Loredana, Bianca şi Mihai pentru eforturile pe care le fac zi de zi pentru bunul mers al centrului nostru şi pentru sprijinul pe care mi-l acordă necondiţionat.

Vă mulţumesc Dumneavoastră, tuturor celor care aţi ajuns sa faceţi parte din familia Vital Med Plus, sper să nu vă dezamăgim şi sper ca în continuare să vă simţiţi la noi ca acasă.

A dumneavoastră,
Oana Prunean