Wellness ea

  • Masajul anticelulitic

Se adresează zonelor afectate de celulită. Această procedură are  ca rezultat diminuarea aspectului de “coajă de portocală” prin manevre specifice, activându-se micro circulaţia  şi drenajul limfatic la nivelul pielii.  Durează aproximativ 45- 50 de minute, se realizează cu creme cu efect termic şi de compactare pentru reducerea senzaţiei de disconfort,  diminuarea stratului de grasime, concomitent cu reducerea retentiei de lichide. Astfel, se realizează o scădere în dimensiuni a zonelor pe care le tratăm şi se produce un efect de lifting muscular şi al tegumentului în acelaşi timp. În vederea obţinerii unor rezultate de durată sunt recomandate un număr de 3 şedinţe pe săptămână până la atingerea obiectivului propus şi o şedinţă pe săptămână pentru întreţinere.

Durata: 50 minute

Preţ sedinţă: 55 RON

  • Masaj de relaxare general 

Se adresează întregului corp şi are ca şi scop eliminarea oboselii, a tensiunii musculare, reducerea tensiunii la nivelul articulaţiilor . Sunt utilizate manevre specifice pentru activarea circulaţiei sanguine şi limfatice  în vederea eliminării toxinelor din organism, stimularea regenerării ţesuturilor, relaxarea sistemului nervos. Durează 50 de minute, se realizează cu creme şi loţiuni hidratante pentru obţinerea unui dublu efect la nivelul pielii: de hidratare şi tonifiere. Sunt recomandate 1- 2 şedinţe pe săptămână.

Durata: 50 minute

Preţ sedinţă: 55 RON

  • Masaj de relaxare segmentar

Se adresează anumitor părţi ale corpului: numai spate, sau braţe şi spate. În cazul în care nu aveţi timp pentru un masaj general, dar totuşi simţiţi nevoia de detensionare a musculaturii şi articulaţiilor, vă putem oferi acest tip de masaj de 10 minute ( ceafă), 20 minute ( spate) sau 30 de minute (spate + palme).

Durata: 30 minute

Preţ sedinţă: 40 RON

  • Împachetări UCW

Argila a fost introdusă în cosmetica corporală încă din antichitate. Acest pământ are în compoziţie o mulţime de substanţe care ajută organismul indiferent de modalitatea de utilizare: intern sau extern.
Proprietati: Dezinfectant, Regenerator, Antioxidant, remineralizant al tegumentului, Cicatrizant.
Tratamentul pe care îl propunem este  un tratament unic ce garantează o scădere în centimetri de cel puţin 15 cm în doar 2 ore. Mai mult, această pierdere este garantată să se menţina cel puţin 30 de zile. Secretul pentru oferirea acestei garanţii este o formulă patentată de argilă marină şi un proces de împachetare specific care se utilizează în timpul tratamentului.

Clienta este împachetată în 25-30 de bandaje elastice ce au fost înmuiate în soluţia de argilă marină. Odată împachetată, clienta se relaxează timp de 60 de minute, timp in care bandajele modelează şi tonifică corpul, iar mineralele argilei sunt absorbite în piele, în timp ce, simultan, “trag” afară toxinele.

Studii realizate independent, arată că majoritatea clienţilor pierd mult mai mult decat cei 15 cm garantaţi, existând pierderi şi de 25-30 cm la prima împachetare. Mai mult, studiile demonstrează, de asemenea, că pierderea totală în decursul unui abonament de 3 şedinte este de 60 cm de pe tot corpul – o măsura la haine.

Spre deosebire de alte tratamente profesionale acesta nu se  bazează pe deshidratare. Dimpotrivă, pentru a maximiza rezultatele, clienţii sunt încurajaţi să bea cât mai multă apă post-tratament, pentru a continua scăderea în centimetri, precum şi procesul de detoxifiere şi curăţare.

Durata: — minute

Preţ sedinţă: 200 RON

  • Sedinte de fitness cu antrenor personal

De multe ori iţi doreşti ca lângă tine să fie o persoană plăcută şi un profesionist care să te îndrume spre abdomenul mult visat sau tonusul dorit. Noi îţi punem la dispoziţie acest serviciu. Bianca, antrenorul nostru va concepe acele pachete de exerciţii care să iţi aducă rezultatele pe care le visezi. Antrenamentul personalizat este soluţia potrivită pentru fiecare. Antrenorul te va ajuta, te va motiva de-a lungul programului, iar rezultatele nu vor intarzia să apară.

Durata: 50 minute

Preţ sedinţă: 50 RON

  • Programul mama şi copilul

Cuprinde o serie de masaje de relaxare pentru mamă şi bebeluş/copil. Şedinţa de masaj are loc într-o încăpere cu 2 paturi, 2 terapeuţi şi un săculeţ cu jucării. Masajul mamei este extrem de important după naştere, când timpul alocat pentru nevoile ei este redus considerabil. Fiind şi bebeluşul prezent, mama va fi mai liniştită, mai destinsă.  Masajul bebeluşului se va realiza cu ulei de măsline sau cu loţiuni aduse de mamă. E un masaj uşor de tonifiere şi relaxare în acelaşi timp. Procedura durează 50-60 de minute.

Durata: 50 minute

Preţ sedinţă: 75 RON

  • Masajul  pentru gravide

Este o modalitate de reducere a tensiunilor acumulate în diverse zone ale corpului ( ceafă, şolduri, spate-zona lombară, glezne). Procedura elimină toxinele, stimulează circulaţia de întoarcere, reduce oboseala, stresul şi produce o stare de relaxare psihică, emoţională. Durează 45-50 de minute, se realizează cu ulei de măsline. Masajul va fi personalizat în funcţie de fiecare clientă, de stadiul sarcinii şi de starea de moment a acesteia.

Durata: 50 minute

Preţ sedinţă: 55 RON

  • Drenajul  limfatic

Este procedura ce se realizează cu un aparat special, prin stimularea zonelor ganglionilor situaţi pe traiectul sistemului limfatic.  Prin drenaj se obţine dinamizarea circulaţiei limfei în spaţiile intercelulare, eliminarea toxinelor, intensificarea schimburilor nutritive , întărirea sistemului imunitar. Procedura durează 30 de minute, plus timpul necesar montării electrozilor.

Durata: 30 minute

Preţ sedinţă: 50 RON

  • Drenajul  limfatic manual pentru doamne

Prin drenaj se obţine dinamizarea circulaţiei limfei în spaţiile intercelulare, eliminarea toxinelor, intensificarea schimburilor nutritive , întărirea sistemului imunitar.

Durata: — minute

Preţ sedinţă: 60 RON


Pentru programări click aici.