Wellness toți

  • Masajul pentru cupluri

Este un masaj de relaxare general realizat de 2 terapeuţi într-o încăpere cu 2 paturi. Îl oferim ca un moment de destindere şi relaxare, cei 2 terapeuţi lucrând în paralel, dar cu manevre adaptate fiecărei cliente/fiecărui client. Procedura durează 50 de minute.

Durata: 50 minute

Preţ sedinţă: 85 RON

  • Masajul  la 4 mâini

Este o experienţă unică realizată de 2 terapeuţi ce lucrează simultan. Este o noutate pentru piaţa clujeană.  Se realizează un masaj de relaxare, profund  care are ca şi rezultat o foarte bună activare a circulaţiei sangvine şi limfatice, eliberarea tensiunilor mentale, energizarea organismului. Procedura durează 45-50 de minute.

Durata: 50 minute

Preţ sedinţă: 80 RON

  • Reflexoterapia

Este un masaj al punctelor reflexe din talpă sau/şi palmă. Prin această procedură se deblochează şi se elimină toxinele din organism, se stimulează sistemul imunitar, se relaxează sistemul nervos. Procedura durează 30-45 de minute.

Durata: 30 minute

Preţ sedinţă: 40 RON

  • Electrostimularea

Reprezintă contractarea involuntară musculară prin aplicarea stimulului electric pe inserţia muşchiului pe os. Prin setările aparatului putem tonifia, slăbi în centimetri sau pur şi simplu “ să punem la treabă” musculatura. O şedinţă durează de 25 de minute plus timpul de aplicare al electrozilor. Aparatul are o serie de scheme de montaj presetate, însă noi încercăm să obţinem mximum de efecte prin combinarea şi adaptarea acestora în funcţie de obiectivul urmărit.

1 zona:

Durata: 25 minute

Preţ sedinţă: 40 RON

2 zone:

Durata: 50 minute

Preţ sedinţă: 45 RON

3 zone:

Durata: 75 minute

Preţ sedinţă: 50 RON

facială:

Durata: — minute

Preţ sedinţă: 40 RON

Pentru programări click aici.