CAVITAȚIA

Cunoscută și sub numele de liposucție virtuală

Sub această denumire, aplicăm 3 proceduri : ultrasunet, vacuum și presoterapie.

Cum funcționează?

Ultrasunetul are rolul de a favoriza spargerea membranelor celulelor adipoase, vacuumul favorizează drenajul conținutului adipocitelor pe zona care se lucreaza, iar presoterapia sprijină drenajul- eliminarea toxinelor, a lichidelor în exces din întreg organismul.

În funcție de zona lucrată, procedura durează între 1,5 și 2,5 ore.

Recomandarea specialistului:

În zilele premergătoare tratamentului și după, e necesară o alimentație sănătoasă și riguros controlată (pentru a nu încărca și mai mult rinichii și ficatul), impreuna cu un consum mărit de apă (2 litri de apă zilnic sau ceaiuri neîndulcite). De asemenea, se recomandă ca în zilele în care se efectuează această procedură, să se facă și mișcare, sau să se desfășoare măcar activități fizice ușoare.

Ce se poate obtine?

Rezultatul vizibil este scăderea în centimetri pe zona lucrată, o piele fermă și aerisită și o senzație de ușor în tot organismul.

Contraindicații:

Nu pot beneficia de cavitație:

-persoane cu probleme renale, hepatice, boli cardiace, boli ale pielii, spasmofilie, epilepsie, stimulator cardiac, implant metalic, tumori maligne, convalescenta dupa o operatie, hernie, tensiune arteriala anormala, varice pe zonele de tratament, sarcina, alaptare, la menstruatie, pietre la rinichi, chisturi ovariene sau fibroame, la mai putin de 1/2 ora de la servirea mesei.

În cadrul clinicii Vital Med Plus, prețul unei ședințe, pe o zonă este de 250 de lei, durata medie 90 de minute, în funcție de zona de lucru.

REDUCERE 20 % - "SILUETA VERII 2019"

Va oferim un pachet de servicii structurat pe 3 luni, care sa va aduca la final foarte aproape de silueta mult dorita.
Pachetul lunar arata astfel:
- 1 sedinta de CRIOLIPOLIZA- de 50 de minute, cu 2 aplicatori
- 5 sedinte de RADIOFRECVENTA de 50 de minute
- 3 sedinte de PRESOTERAPIE.
Pretul acestui pachet este de 1000 de lei.

Termeni si conditii: Acest pachet trebuie realizat in 3 luni consecutive pentru obtinerea si fixarea rezultatelor si pentru a putea beneficia de aceasta reducere.
Plata se va efectua la inceputul pachetului.
De asemenea, va vom cere sa aveti grija la alimentatie si la aportul de apa.

Va asteptam cu drag!