CRIOLIPOLIZĂ

Criolipoliza este un tratament total neinvaziv și nedureros, care reduce cu 20-30 % stratul adipos din zona tratată.

Rezultatul se definește după 3-4 aplicari. Aplicările pe o zonă se fac doar una la 30-45 de zile.

Se recomandă aport hidric crescut după tratamente, combinarea cu presoterapie, drenaj limfatic manual sau vacuum.

Procedura poate fi aplicată pe abdomen, coapse anterior și posterior, gambe posterior, fese, șolduri, spate- linia sutienului, brațe.

Cum funcționează?

Pielea trebuie să fie sănătoasă, curată și uscată.
Pe zona de tratament, se aplică o membrană/ șervețel cu gel anti-ingheț- pentru protecția pielii. Apoi se aplică manipulii care vor efectua o mișcare de vacuum și eliberare a țesutului, în timp ce plăcuțele de metal din interiorul manipulului se vor răci treptat la temperatura setată. Noi vom lucra la -8 grade C.

Efecte: celulele grase sunt cristalizate prin îngheț, sunt distruse, sunt preluate de sistemul limfatic și drenate ca orice reziduu prin ficat și rinichi.

Ce se poate obtine?

Partea care se revarsă la talie peste curea, sau la nivelul sutienului va dispărea. Proporțiile se vor reface treptat și cu răbdare. Totul trebuie asortat cu o dieta corespunzătoare- și un aport suficient de apă.

Riscuri:

Fiind o procedură nechirurgicală și ne-invaziva, riscurile sunt minime. Efectele secundare sunt inroșirea pielii și instalarea unei senzații de amorțeală pe zona lucrată.Acestea dispar in cateva minute- maximum o oră. În zilele urmatoare se poate observa o ușoară edemațiere a țesutului.

Nu pot beneficia de criolipoliză:

– Persoanele obeze
– Persoanele cu probleme de coagulare, cu epilepsie, febră, care prezintă dermatite pe zona respectivă ( acnee, eczemă, herpes), hepatită, SIDA, tromboflebită sau prezintă vene varicoase, diabet.
– Femeile însărcinate,
– Persoane cu operații realizate în ultimele 6 luni, sau cu pacemaker.
– Persoane cu boli mintale.
– În cazul unui tratament îndelungat cu medicamente anti-inflamatoare, anti-coagulante, antibiotic, sau pielea este extrem de sensibilă se cere sfatul medicului.

În cadrul clinicii Vital Med Plus prețul unei ședințe pe o zonă este de 300 de lei, durata medie 50 de minute, în funcție de zona de lucru și de grosimea stratului adipos existent.

REDUCERE 20 % - "SILUETA VERII 2019"

Va oferim un pachet de servicii structurat pe 3 luni, care sa va aduca la final foarte aproape de silueta mult dorita.
Pachetul lunar arata astfel:
- 1 sedinta de CRIOLIPOLIZA- de 50 de minute, cu 2 aplicatori
- 5 sedinte de RADIOFRECVENTA de 50 de minute
- 3 sedinte de PRESOTERAPIE.
Pretul acestui pachet este de 1000 de lei.

Termeni si conditii: Acest pachet trebuie realizat in 3 luni consecutive pentru obtinerea si fixarea rezultatelor si pentru a putea beneficia de aceasta reducere.
Plata se va efectua la inceputul pachetului.
De asemenea, va vom cere sa aveti grija la alimentatie si la aportul de apa.

Va asteptam cu drag!