MASAJUL ANTICELULITIC

Această procedură are ca rezultat diminuarea aspectului de “coajă de portocală” prin manevre specifice, activându-se micro circulaţia şi drenajul limfatic la nivelul pielii.

Durează aproximativ 50 de minute, se realizează cu creme cu efect termic şi de compactare pentru diminuarea stratului de grăsime, concomitent cu reducerea retenției de lichide.

Astfel, se realizează o scădere în dimensiuni a zonelor pe care le tratăm şi se produce un efect de lifting muscular şi al tegumentului în acelaşi timp, fără a produce traume pe circulaţia sangvină.

În vederea obţinerii unor rezultate de durată sunt recomandate un număr de 2-3 şedinţe pe săptămână până la atingerea obiectivului propus.

NOI NU PRODUCEM VÂNĂTĂI!

Recomandarea specialistului:

Nu permiteți să vă fie traumatizat tegumentul sau circulația sangvină. Vânătăile sunt semn că masajul nu a fost sufficient de bine adaptat la starea de fapt a țesutului Dumneavoastra.

Daca se combină acest masaj cu alte tipuri de proceduri: presoterapie, radiofrecvență sau vacuum, rezultatele vor apărea mult mai repede.

În cadrul clinicii Vital Med Plus, prețul pentru ședința de masaj anticelulitic este de 80 de lei. Durata unui masaj este de 50 de minute.

 

Oferim posibilitatea combinării acestui tip de masaj cu masajul terapeutic pentru spate la prețul de 130 de lei. Durata totală va fi de 80 de minute în acest caz.

REDUCERE 20 % - "SILUETA VERII 2019"

Va oferim un pachet de servicii structurat pe 3 luni, care sa va aduca la final foarte aproape de silueta mult dorita.
Pachetul lunar arata astfel:
- 1 sedinta de CRIOLIPOLIZA- de 50 de minute, cu 2 aplicatori
- 5 sedinte de RADIOFRECVENTA de 50 de minute
- 3 sedinte de PRESOTERAPIE.
Pretul acestui pachet este de 1000 de lei.

Termeni si conditii: Acest pachet trebuie realizat in 3 luni consecutive pentru obtinerea si fixarea rezultatelor si pentru a putea beneficia de aceasta reducere.
Plata se va efectua la inceputul pachetului.
De asemenea, va vom cere sa aveti grija la alimentatie si la aportul de apa.

Va asteptam cu drag!