Regulamentul de funcționare al clinicii Vital Med Plus:

GENERALITĂŢI:

 • Programul cabinetului este de luni-vineri de la 8.30- 19.00, iar sâmbăta pe baza de solicitări.
 • Vă rugăm să vă notaţi şi să verificaţi cu atenţie data şi ora programărilor pentru a evita orice neînţelegere ulterioară.
 • Vă rugăm, să ne anunţaţi cu minimum 4 ore în avans dacă nu veţi reuşi să ajungeţi la programare. În caz contrar acea şedinţă va fi considerată efectuată.
 • Pentru efectuarea tratamentelor, vă aşteptăm cu 10 minute înaintea orei la care aveţi programare, astfel încât tratamentul Dumneavoastră să înceapă la ora fixată, iar programările ulterioare să nu fie afectate.
 • Orice întârziere la programare va fi scăzută din durata şedinţei, astfel încât programările care urmează să nu fie afectate. În limita posibilităţilor, vom încerca să efectuăm în totalitate şedinţa de tratament.
 • Vă rugăm să fiţi eficienţi în vestiar şi la duş, pentru a nu afecta programările care urmează după Dumneavoastră.
 • Plata abonamentelor şi pachetelor personalizate: achiziţionarea unui abonament sau a unui pachet personalizat se poate face cash, iar plata poate fi făcută integral la deschiderea abonamentului sau cu avans 30% la deschiderea abonamentului, iar diferenţa de 70 % se va achita înaintea ajungerii la jumătate a abonamentului ( dată anunţată şi notată în fişă la deschiderea abonamentului)- Aceste informaţii NU fac referire la abonamentele aflate în promoţie.
 • Apreciem o conduită civilizată, care să asigure un mediu plăcut şi relaxant pe parcursul şedinţelor de masaj sau procedurilor corporale. În caz contrar ne rezervăm dreptul de a ne selecta clienţii.

Dorinta noastra este de a servi pe toată lumea la standardele şi calitatea aşteptată. Pentru aceasta vă rugăm să nu ezitaţi să ne atrageţi atenţia asupra oricăror nereguli sau probleme care se pot ivi pe parcursul şederii Dumneavoastră în centrul nostru la tel 0766-587162, e-mail: oana.prunean@gmail.com

2. VALABILITATEA ABONAMENTELOR DIN PROMOŢIA LUNII

 • Şedinţele cuprinse în pachetele aflate în promoţia lunară, pot fi efectuate în maximum 60 de zile (calendaristice) de la achitarea acestuia, după acest termen şedinţele nemaiputând fi efectuate.
 • În cazuri speciale, în care clienta este nevoită să înceteze derularea abonamentului, şedinţele care au fost efectuate vor fi calculate la preţ unitar de listă (inclusiv cele oferite bonus) şi vor fi scăzute din suma achitată iniţial (la achitarea abonamentului) . Dacă în urma acestui calcul au rămas sume în cont pentru care clienta nu a beneficiat de servicii, va putea achiziţiona alte proceduri /şedinţe de masaj.
 • Vor fi considerate cazuri speciale (pentru care se acceptă recalcularea abonamentului) interdicţia medicală, apariţia sarcinii, imobilizări temporare -cazuri similare. Solicitările pentru astfel de cazuri trebuie făcute în timpul valabilităţii abonamentului (în cazul abonamentelor în promoţie: cele 45 de zile de valabilitate)
 • Şedinţele din pachetele aflate în promoţie nu vor mai fi supuse altor reduceri practicate în aceea lună.
 • De asemenea, bonusurile oferite la pachetele sau abonamentele aflate în promoţie cât şi cele oferite cu diverse ocazii, nu pot fi schimbate cu alte tipuri de şedinţe, ele reprezentând un cadou din partea centrului şi putând fi obţinute doar la abonamentele ce au această specificaţie (bonus)
 • Abonamentele nu sunt transmisibile şi sunt supuse aceluiaşi sistem de organizare ca oricare alt tip de abonament încheiat în clinica VITAL MED PLUS.

3. VALABILITATEA PACHETELOR PERSONALIZATE SI A ABONAMENTELOR

 • Abonamentele au o valabilitate de 60 de zile calendaristice, de la achiziţionare. Cardurile cadou au o valabilitate de 60 de zile calendaristice de la achizitionare, daca nu e menționat altfel la emitere.
 • Perioada de valabilitatea a abonamentelor sau a cardurilor cadou, se poate prelungi cu maxim 10 zile, în condiţiile în care ni se solicită acest lucru în timpul de valabilitate al abonamentului
 • Dupa expirarea şi a acestei prelungiri de valabilitate abonamentele sau pachetele încetează automat, fără a se mai putea efectua şedinţele cuprinse şi care nu au fost efectuate.
 • Abonamentele şi pachetele sunt nominale, şedinţele cuprinse putând fi efectuate doar de persoana care a deschis abonamentul
 • Nu avem posibilitatea returnării sumelor încasate pentru abonamente sau şedinţe, de aceea vă rugăm să decideţi bine dacă doriţi achiziţionarea unui abonament sau recurgeţi la efectuarea de şedinţe. în cazuri speciale puteţi solicita recalcularea abonamentului şi să solicitati achiziţionarea din suma rămasă a altor proceduri/ şedinţe de masaj. Aceste solicitări se pot face la tel 0766-587162 sau e-mail: oana.prunean@gmail.com.
 • Reducerile nu sunt cumulative, deci va trebui să optaţi pentru reducerea care vi se pare mai atractivă.

REDUCERE 20 % - "SILUETA VERII 2019"

Va oferim un pachet de servicii structurat pe 3 luni, care sa va aduca la final foarte aproape de silueta mult dorita.
Pachetul lunar arata astfel:
- 1 sedinta de CRIOLIPOLIZA- de 50 de minute, cu 2 aplicatori
- 5 sedinte de RADIOFRECVENTA de 50 de minute
- 3 sedinte de PRESOTERAPIE.
Pretul acestui pachet este de 1000 de lei.

Termeni si conditii: Acest pachet trebuie realizat in 3 luni consecutive pentru obtinerea si fixarea rezultatelor si pentru a putea beneficia de aceasta reducere.
Plata se va efectua la inceputul pachetului.
De asemenea, va vom cere sa aveti grija la alimentatie si la aportul de apa.

Va asteptam cu drag!