Vânătăi la masaj? Spuneţi un NU hotărât

Consideraţi că masajul anticelulitic trebuie să doară şi să vă lase vânătăi ca să fie eficient? Credeţi că dacă nu doare nu funcţionează?

Acesta este un mit urban care din păcate este încetăţenit şi perpetuat mai ales de persoanele neavizate.

Masajul reprezintă manevrarea mecanică a părţilor moi în vederea obţinerii unor rezultate estetice sau terapeutice.Aceasta ar fi definiţia general- oficială a masajului.

Prin masaj ne adresăm zonelor afectate de celulită. Această procedură are ca rezultat diminuarea aspectului de “coajă de portocală” prin manevre specifice, activându-se micro circulaţia şi drenajul limfatic la nivelul pielii. Durează aproximativ 45- 60 de minute, se realizează cu creme cu efect termic şi de compactare pentru reducerea senzaţiei de disconfort, diminuarea stratului de grasime, concomitent cu reducerea retenţiei de lichide. Astfel, se realizează o scădere în dimensiuni a zonelor pe care le tratăm şi se produce un efect de lifting muscular şi al tegumentului în acelaşi timp. În vederea obţinerii unor rezultate de durată sunt recomandate un număr de 3 şedinţe pe săptămână până la atingerea obiectivului propus şi o şedinţă pe săptămână pentru întreţinere.

Dacă masajul anticelulitic ţi se pare dureros, este pentru că celulita e dureroasă. Aici intervine mâna specialistului- care trebuie sa fie capabil să adapteze manevrele şi procedurile la fiecare situaţie în parte astfel încât să nu apară vânătăi.

Vă rog să reţineţi MASAJUL ANTICELULITIC NU ARE VOIE SĂ PRODUCĂ VÂNĂTĂI. În momentul producerii vânătăii trauma locală va diminua efectele de drenaj şi de eliminare a surplusului de apă şi toxine din ţesut.

Chiar şi la o intensitate mică, masajul ar putea fi greu de suportat mai ales în timpul menstruaţiei, aşa că se recomandă o pauză, mai ales în primele două zile. Este contraindicat masajul anticelulitic şi in caz de boli dermatologice si varice. 
VITAL MED PLUS vă stă la dispoziţie cu programe personalizate de întreţinere corporală, tonifiere şi modelare.

Aveţi încredere în corpul dumneavoastră!

                

Oana Prunean

Terapeut

VITAL MED PLUS

 

REDUCERE 20 % - "SILUETA VERII 2019"

Va oferim un pachet de servicii structurat pe 3 luni, care sa va aduca la final foarte aproape de silueta mult dorita.
Pachetul lunar arata astfel:
- 1 sedinta de CRIOLIPOLIZA- de 50 de minute, cu 2 aplicatori
- 5 sedinte de RADIOFRECVENTA de 50 de minute
- 3 sedinte de PRESOTERAPIE.
Pretul acestui pachet este de 1000 de lei.

Termeni si conditii: Acest pachet trebuie realizat in 3 luni consecutive pentru obtinerea si fixarea rezultatelor si pentru a putea beneficia de aceasta reducere.
Plata se va efectua la inceputul pachetului.
De asemenea, va vom cere sa aveti grija la alimentatie si la aportul de apa.

Va asteptam cu drag!